Esti Personal Trainer?

Daca ai un portofoliu de clienti multumiti care au incredere in tine, iti sunt fideli si te urmeaza, Total Fitness este cea mai buna alegere.
Pentru ca scopul cel mai important al clientilor care aleg personal trainingul este sa aiba rezultate, iti punem la dispozitie aparate si accesorii profesionale in cea mai mare varietate.
Stim ca deja iti desfasori activitate intr-o sala de fitness insa mai stim totodata ca esti deschis sa imbunatatesti permanent. Acum poti scapa de momentele de asteptare la aparate si de chiriile exagerate.
Suna-ne si iti vom face cea mai buna oferta!

Esti pasionat de fitness?

Esti o persona energica, prezentabila si iti place sportul? Ai atestat de instructor de fitness, ai absolvit facultatea de sport si esti autodidact? Daca iti place sa ajuti oamenii si esti dornic de progres continuu te invitam sa facem cunostinta.
Vei cunoaste o echipa tanara dar experimentata, in permanenta evolutie, dispusa sa te sustina in cel mai placut domeniu, cel al sanatatii si al frumusetii, cum este fitnessul.
Dupa cum poate ai aflat deja la Total Fitness ne antrenam si predam doar pe aparate profesionale din USA pentru ca tu si clientii nostri sa aveti cea mai buna experienta, cea a succesului.
CAUTAM COLEGA HAPPY PENTRU RECEPTIE!

CAUTAM COLEGA HAPPY PENTRU RECEPTIE!

Trimite-ne CV-ul acum si suna-ne pentru confirmare!

(pdf / doc / docx / txt - maximum 2MB)