top5

 

Daca iti doresti un corp de invidiat, o minte mai ascutita, mai multa energie sau vrei pur si simplu sa te bucuri, fara niciun sentiment de vina, de o bucatica de ciocolata, miscarea este raspunsul. Exercitiile fizice au mai multe beneficii decat crezi. Daca esti in cautarea motivatiei pentru incepe un program de antrenament, noi iti oferim TOP 5 informatii despre fitness care te vor pune rapid in miscare.

  1. Adio, stres! Desi numai gandul ca trebuie sa faci miscare te poate stresa, odata ce incepi antrenamentul toate grijile vor disparea.
  2. Eficienta crescuta la serviciu. Exercitiile fizice cresc nivelul de serotonina din creier, ceea ce duce la mai multa claritate in gandire. Prin urmare, persoanele care fac sport au o zi mai productiva.
  3. Mai multa energie. Desi crezi ca miscarea te oboseste, efectul este exact invers. Fa dimineata 30 de minute de exercitii si vei avea mai multa energie pentru restul zilei.
  4. Fitness-ul ne aduce mai aproape. Miscarea alaturi de o persoana apropiata intareste relatia si mentine motivatia. Asa ca nu mai astepta si ia-ti prietenii la sala!
  5. Poti manca ceva bun. Desigur, fara excese. Restrictiile alimentare pot duce la frustrari si la supraalimentare in momentele de slabiciune. Practicarea zilnica a sportului iti permite sa mananci ocazional ceea ce-ti place, fara niciun sentiment de vina.

Indiferent de obiectivele tale, gaseste placerea de a te pune in miscare, de a simti cu pulseaza viata in tine cu fiecare bataie a inimii, cu fiecare picatura de sudoare. La finalul sesiunii de antrenament vei zambi si iti vei spune ca a meritat.

Fii cea mai buna versiune a ta. Fii Total Fitness!